Vizualizare mesaje fără răspuns
Vizualizare subiecte active
Acum este Joi Mar 28, 2024 9:34 pm


Autor Mesaj
dani1967
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mie Feb 13, 2013 3:15 pm
De ce spui înfrăţit? Că am respectat, în limita posibilităţilor, dorinţa voastră de a nu vă mai urca subtitrările? Aţi cerut asta, ne-am conformat. Din respect pentru voi. :)


Sus
Avocatul31
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mie Feb 13, 2013 8:19 pm
Avatar utilizator
Site Admin

Membru din: Dum Mai 31, 2009 9:37 am
Mesaje: 1737

Neconectat
Daca ati avea respect nu ati primi pe site subtitrari si sincronizari furate.
Daca ati avea respect nu ai folosi invective, insulte etc in discutiile pe forum.
Daca ati avea un minim de respect... ma opresc aici, ca deviem discutia si devenim off-topic.

Stii foarte bine de ce spun infratite. Cum as putea spune altfel avand in vedere colaborarea stransa dintre voi? Am aflat si eu despre intelegerea dintre voi, care nu se rezuma la a nu ne urca subtitrarile (nu te face ca nu stii).
Ca nu ne urcati subtitrarile asta nu poate decat sa ma bucure. Va felicit. Doresc ca subtitrarile mele sa fie doar aici pe site. Voi ramaneti cu traducerile voastre pe site. Te asigur ca userii stiu sa faca diferenta intre ce traduceri gasesc pe titrari si pe subs.ro si pe subtitrari-noi. (De exemplu, aici nu gasesti Echipa Zburatoare din "Sweeney", sau "parul dupa testicul" din The Master"). Asta este si motivul pentru care retraduc in ultima vreme atat dupa subs si dupa titrari.ro. Ca sunt sigur ca nu se urca si la voi, site-urile fratesti, lucru pentru care va multumesc inca o data.

Apropo, vad ca dupa ce mi-a furat sincronizarea la Removal (fiind atat de stupid ca s-a trecut sincronizator si pe versiunea in engleza, dupa care s-a tradus), "sincronizatorul" hot KatalinHd este sincronizator oficial al titrari.ro? Am inteles ca azi a repetat furtul cu sincronizarile de la Atlas, adaugand un mic delay de 0,150.

_________________
Ma irita cretinii care se cred inteligenti. Pe ceilalti cretini ii ignor.


Sus
dani1967
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mie Feb 13, 2013 9:53 pm
Citat:
Daca ati avea respect nu ati primi pe site subtitrari si sincronizari furate.
Daca ati avea respect nu ai folosi invective, insulte etc in discutiile pe forum.


Serios acum, nu mai ştiu nici eu care e limita la "furat". Nu mai ştiu ce înseamnă, că m-aţi zăpăcit. Încercăm să ştergem tot ce e al vostru ca să nu ne acuzaţi de furt. Acum îmi spui de un user, uploader, sincronizator, traducător (şi ce-o mai fi el) că e oficial la noi? Mai întâi nu are cont pe forum, apoi urcă peste tot. Am căutat special să văd ce activitate are pe toate site-urile. Omul urcă peste tot. Inclusiv la voi. Deci, nu ne poţi acuza de nimic. Cât timp păstrează numele în subtitrare, omul nu fură nimic.

Ca sincronizator: http://www.subtitrari-noi.ro/index.php? ... re=Cautare
Storage.24.2012.720p.BluRay.x264-NOSCREENS (NOU!); Storage.24.2012.720p.BluRay.x264.DTS-xHD (sincronizarea KatalinHD);
The.Day.2012.720p.BluRay.x264.DTS-PublicHD (sincronizarea KatalinHD)

Ca uploader: http://www.subtitrari-noi.ro/index.php? ... re=Cautare

Concluzia e că nu-i corect ce faci. Omul a vrut să ajute toate site-urile iar tu îl acuzi de furt.

Referitor la cele scrise în qoute: nu cred că te-am insultat, în schimb tu ai făcut-o des la adresa mea. Eu nu v-am pocit nick-ul aşa cum a făcut-o Kprice cu al meu :biggrin:

Îţi doresc toate cele bune. :)


Sus
Avocatul31
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mie Feb 13, 2013 10:11 pm
Avatar utilizator
Site Admin

Membru din: Dum Mai 31, 2009 9:37 am
Mesaje: 1737

Neconectat
In ce lume traim daca atunci cand arat ca acel KatalinHD a furat o arhiva de la noi si s-a trecut sincronizator in toate versiunile sunt acuzat ca "omul vrea doar sa ajute toate site-urile"? Din cate stiu, nu a urcat niciodata aici vreo "sincronizare" facuta de el. Daca pe site apare la comentarii ca ar fi sincronizat ceva, sigur le-a furat, iar sincronizarile respective au fost preluate de pe alte site-uri. Vor fi verificate. Aici apare uploader la 3 subtitrari. Si asta in luna august 2012! De atunci tipul urca doar pe titrari.ro :clap2:
Concluzia ta pare obiectiva si corecta. Intr-adevar, nu sunt corect. Sa fure arhive intregi in continuare si sa se treaca sincronizator chiar si pe timpii subpack-urilor pe care lucreaza traducatorii. El doar ajuta un anumit site (nu toate, dar asta este o chestie minora).
Cu partea cu insultatul... ai memoria scurta. MI-ai devenit antipatica de cand m-ai acuzat de furt la o traducere. Asta o consider insulta (de cea mai joasa speta). Sincer, nu-mi aduc aminte de alte insulte din partea ta, dar eu vorbeam in general, despre grobienii de acolo de la voi. Poate ar trebui sa recitesti forumul titrari.ro :blush:
De asemenea, si postarea mea anterioara. Am intrebat daca l-ati cooptat pe tipul asta, ca prea urca la doar voi sincronizari furate.
Astea fiind zise, sa terminam cu off-topicul. Sa ne intoarcem la tradus. Te pup, antipatica scumpa. :tt2:

_________________
Ma irita cretinii care se cred inteligenti. Pe ceilalti cretini ii ignor.


Sus
dani1967
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mie Feb 13, 2013 10:39 pm
Te mai pup o dată şi te las... promit. :biggrin:

Să ştii că tot a ieşit ceva bun din asta. Dacă ai observat bine că el ne ajută doar pe noi, cred că ar fi cazul să-l contactez( nu cum a făcut sky de i-a promis un zravăn şut în fund la prima abatere) Aşa că... îţi mulţumesc pentru remarcă. :kiss: Eu nu am observat.

Păi, şi tu ce faci acum? Mă acuzi de complot cu hoţii, deci şi eu sunt tot o hoaţă. Care pe care insultă? Nu, dragule, astea nu sunt insulte, sunt salutări. Mai trec şi eu pe la voi să văd ce mai faceţi. Eu te-am invitat să ne calci pragul, dar tu refuzi. Sper să ne întâlnim cândva, în cârje de-om fi, şi să ne salutăm arătându-ne bastonul, sâsâind prin proteză: vezi că mi-ai furat replica aia! Păi, ce să fac dacă ai fost mai inspirat/ă ca mine?


Sus
myhaita1
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Joi Feb 14, 2013 8:01 pm
De Valentine's day pupat toti Piata Independentei, ca-i mai bine.
mihai.
Apropo, Fox nu mi-a raspuns inca la intrebare, sunt in stand by.


Sus
dr.MI
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mar Feb 19, 2013 4:02 pm
Traducator

Membru din: Lun Iul 02, 2012 6:45 am
Mesaje: 147

Neconectat
Distel zice in comentariile de la Once upon a time pe site-ul lor, acele cu su...:
"Jhonycrouger n-a mai dat niciun semn de viata, intellect s-a dat si el la fund de ceva timp, asa ca ne multumim cu cei care isi incearca mana cu tradusul (Addicted si dr.MI)."

Mult stimate Distel, nu am pretins niciodata ca as fi un mare traducator, dar apropo de Once upon a time mi se pare ca fac o treaba mai buna decat addicted in limba romana (compara sub la ep 13 cu sub la ep 14). Deci, punerea mea pe aceeasi treapta cu ei te dezonoreaza. In plus, cred ca ai acces la ce mi-a scris intellect, so feel free to wait for him!!!

Distel, nu inteleg dubla masura: La Hart of Dixie, desi Giana a ramas la ep. 12 n-ati mai urcat pana acum, desi eu l-am adus la zi, iar la Once upon a time va poluati, pardon "incercati mana", pe pretiosul vostru site cu sub-urile mele. Si, ca tot veni vorba, de ce urcati sub-urile mele de incercator de mana la celelalte seriale si filme pe care le-am incercat cu mainile amandoua (eu asa tastez!)?
Iarta-mi tonul si malitiozitatea, insa m-am simtit un pic jenat de jena ta.
Faceti cum vreti acolo pe site, insa respectati munca oamenilor, asa cum este ea - eu nu mi-am permis sa emit aprecieri publice despre nimeni, deci as cere aceasi masura.

Apropo de dubla masura, acum vad ca i-ai raspuns unei dre/dne ce spune - Elga, parca
"Vad ca deja devine un obicei sa ne bagam peste serialele altora!!"
Puteai sa adaugi pentru dra/dna Elga ca nu o tortureaza nimeni sa ia sub-ul meu sau cel de pe addicted si ca eu, in cazul Once upon time, am postat si pe chat la noi si in afisul sub-ului ca ii astept oricand pe traducatorii titulari sa reia serialul - chiar, la voi apare ca uploader unul dintre ei, Johnycrouger - asa o fi? Mie mi-a raspuns doar intellect, civilizat - poti vedea dialogul nostru pe pagina mea de pe forum.
Sper sa nu-mi spui, ca i-ai raspuns ei, asa, afectat, pentru ca la comentariul alte dre/dne la Hart of Dixie - Isabela parca:
"dar de ce dureaza atat de mult pana apare subtitrarea la un episod? poate sa dureze si o luna..o zi placuta"
Aici n-ai mai postat nimic - de ce nu i-ai spus ca gaseste sub in alta parte, chiar si facute de unii "care isi incearca mana cu tradusul" sau sa astepte cu stoicism traducerile titularei?
Evident ca intrebarile mele sunt retorice, tu/voi acolo pe su... faceti cum credeti, insa m-am simtit jignit!
Howgh!

_________________
"Viata e ca o cutie de bomboane asortate de ciocolata: niciodata nu stii la ce sa te astepti..." Forrest Gump
Imagine


Sus
distel
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Mar Feb 19, 2013 4:50 pm
Traducator

Membru din: Joi Oct 25, 2012 8:24 pm
Mesaje: 40

Neconectat
Scuze dr.MI. A fost o exprimare gresita din partea mea. Fraza trebuia sa fie de fapt asa: "Jhonycrouger n-a mai dat niciun semn de viata, intellect s-a dat si el la fund de ceva timp, asa ca multumeste-te cu cei care continua tradusul acestui serial (ep 13 Addicted si 14 dr.MI). dr. MI a specificat deja ca se retrage daca revin titularii de drept."
Si stai linistit nu te pun pe aceeasi treapta cu cei care traduc pe Addicted, doar am specificat cine a facut ep 13 si ep 14. Desigur ca faci o treaba muuuuuult mai buna decat cei de acolo. Daca ai considerat jignire te rog sa ma scuzi, nu asta a fost intentia.
In ce priveste dubla masura, am postat suburile la ep 13 si 14 deoarece au fost cereri pe chat si intrebari de ce nu se mai continua. Daca nu erau, il asteptam pe intellect sa faca episoadele. Dar pentru ca traduci foarte bine nu mai e cazul s-o fac daca subul tau apare mai repede.
La once Upon a Time i-am raspuns pentru ca-l urmaresc si am vazut comentariul ei. Hart of Dixie nu-l urmaresc si nu am citit comentariile.


Sus
fox
Mesaj  Subiectul mesajului: Re: subs.ro  |  Scris: Vin Feb 22, 2013 5:32 pm
Acum ceva vreme am postat sincronizarile mele la o parte din serialului The Persuaders! (1971) care are 24 de episoade. Tin minte ca am mentionat atunci ca sincronizarile sunt facute de mine pentru varianta BDrip. Astazi la voi a aparut si restul de episoade sincronizate pe care le-am postat doar pe subs.ro, numai ca ce am urcat eu a disparut. Apare urcat de altcineva. Cel care a adunat descarcarile a uitat voit sa treaca sincronizatorul sau asta este noua politica abordata in prezent de voi ?
Ma mir si nu stiu de ce. Daca catalogati o subtitrare plagiata ca premiera, ce mai conteaza munca de nimic a unui biet sincronizator ?


Sus
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Versiune printabilă

Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori
Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica ataşamente în acest forum
Mergi la:  
cron

Şterge toate cookie-urile forumului | Echipa | Ora este UTC + 2

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Translation/Traducere: phpBB România